Enköping centrum – sveriges närmaste shopping!

I Enköpings centrum kan du ta del av ett stort utbud av små, mysiga butiker, kaféer och restauranger med gångavstånd till allt!
ARTICLE
224
9a29a4569eb31e274f58f9cbdd2c12eb
TillbakaSusann Karlsson, ny ordförande för Enköping Centrumsamverkan, ser fram emot att fortsätta driva arbetet med Årets Stadskärna. (UPD: 2019-03-30 10:00:54)

Susann Karlsson, ny ordförande för Enköping Centrumsamverkan, ser fram emot att fortsätta driva arbetet med Årets Stadskärna.

Susann Karlsson ny ordförande

– Jag ser verkligen fram emot att tillsammans med styrelsen fortsätta arbetet som redan pågår i föreningen med Årets Stadskärna. Just nu håller vi på att förankra det ordentligt och lägga en stabil grund tillsammans med kommundirektören, som sitter kvar som adjungerad i styrelsen, och kommunalråden, säger Susann Karlsson, nytillträdd ordförande för Enköping Centrumsamverkan. 
 
Susann har en lång och gedigen bakgrund från detaljhandel. Idag är hon butiksansvarig på Life Enköping vid Stora torget och dessförinnan jobbade hon under många år på Åhléns i Paus Galleria. Hon vill se ett levande småstadcentrum med stark vi-känsla.
 
– Det handlar sedan mycket om att få med alla på tåget i arbetet med Årets Stadskärna, för att det är tillsammans som vi blir starka och lyckas. Jag är helt övertygad om att vi kommer att fixa det, fortsätter Susann Karlsson.
 
Till ny vice ordförande i föreningen utsågs Johan Thorwid, vd för Andersson Company Förvaltning AB, som är ny i styrelsen. Johan är med sitt bolag en stor och engagerad fastighetsutvecklare i Enköping som bland annat äger Paus Galleria och Lilla Torg, tillsammans med ALM Equity, samt är ensamma ägare av Hamnverken.

Posten senast uppdaterad 30 mar 2019 kl. 10:00

NYA REGLER FÖR PARKERING

Från 3 maj 2021

Så fungerar parkeringsreglerna

ÖPPETTIDER I CENTRUM

Måndag–fredag kl 10–18
Lördag kl 10–15

Rekommenderade tider, avvikelser kan förekomma.

EVENEMANG

 

Kalender

Datum Aktivitet Plats
27 OKT Ljusets kväll Centrum
26 NOV Julmarknad Centrum
27 NOV Julmarknad Centrum
13 DEC Luciafirande Centrum
 

FRÅGOR & SVAR OM CENTRUM

Enköpings centrum är under omvandling, där målet är att det senast 2025 utses till Årets Stadskärna.


DÄRFÖR ÄR VI MED

Att som kund komma till ett centrum där det känns att det finns ett samarbete aktörerna emellan blir upplivande. Och när vi som näringsidkare kan slussa vidare en kund och veta att hen blir väl omhändertagen vet vi att den kunden kommer tillbaka. Alla vinner på samarbete. Därför är vi med i Enköping Centrumsamverkan.
Lia & Tommy Starälv, ägare till Café Samt AB
51