Sara Olsson utsedd till centrumledare

26 april, 2022
Sara är anlitad som konsult och jobbar på uppdrag av föreningens styrelse. Hon är välförankrad och har lång erfarenhet från föreningen och centrumarbetet: deltagit sedan 2013 i föreningens marknadsgrupp och är sedan 2018 styrelseledamot och kassör i föreningen.
– Det känns jättekul att få vara med och utveckla Enköping. Jag är född, uppvuxen och bor här i Enköping. En stad som jag brinner för och älskar, säger Sara Olsson.
I uppdraget som centrumledare ingår Saras tidigare arbetsuppgifter för föreningen att driva arbetet med marknadsaktiviteter i centrum, Enköpings Presentkort och medlemsvård. Men nu utökas dessa till att även omfatta ansvaret för att driva arbetet mot Årets Stadskärna senast 2025 via beslutad affärsplan och årliga handlingsplaner. 
– Konkret handlar det om att vara kittet mellan olika grupper och aktörer i centrum som kommunen, fastighetsägare, näringsliv och föreningsliv. Under 2022 ligger fokus på aktiviteter och insatser som syns, känns och bidrar till en mer levande stadskärna, säger Sara Olsson.
Många känner kanske också igen Sara från nattklubben Cinema som hon driver. Förr om åren har hon också genomfört ett antal större evenemang i stan i egen regi eller tillsammans med andra som till exempel sommarfestivalen.

Arkiv