Enköping centrum – sveriges närmaste shopping!

I Enköping kan du ta del av ett stort utbud av små, mysiga butiker, caféer och restauranger med gångavstånd till allt!
ARTICLE
221
ae0e0b18bb8aec1c928c2b15377b2e12
Tillbaka (UPD: 2019-01-31 16:36:46)

Lyckad workshop om Årets Stadskärna

– Vi har ”världens chans” att göra något riktigt bra, då det händer mycket i centrum. Det gäller nu att kroka arm med varandra, sade föreningens ordförande Peter Lund, tillika kommundirektör, när han välkomnade alla.

Verktyget som användes under workshopen var ”PULS – PlatsUtveckling, Ledning och Strategi” som tagits fram av Svenska Stadskärnor. Det täcker in följande områden: organisation, finansiering, budget, strategi, handlingsplan, kompetens, produkter & tjänster, inspiration & omvärldsbevakning.

Resultatet från workshopen skickas först till Svenska Stadskärnor för deras kommentarer. Därefter tas resultatet och kommentarerna vidare till styrelsen för Enköping Centrumsamverkan som bestämmer fortsättningen.

– Om Enköpingsborna blir stolta över sin stad, då skapas positiva berättelser om den och då har vi nått målet. Då blir vi också Årets Stadskärna, sade Peter Lund.


Posten senast uppdaterad 31 jan 2019 kl. 16:36


EVENEMANG

 

Kalender

DÄRFÖR ÄR VI MED

"Smode har sedan många år arbetat med och för Enköpings centrum i olika konstellationer. Nu sitter vi själva inte i centrum längre, men vi tycker att Enköping Centrumsamverkan gör ett viktigt jobb för att förena Enköpings butiker och företag, vilket gör att vi väljer att vara med och stötta."

Matilda Enqvist, vd på Smode AB

51