Enköping centrum – sveriges närmaste shopping!

I Enköpings centrum kan du ta del av ett stort utbud av små, mysiga butiker, kaféer och restauranger med gångavstånd till allt!
ARTICLE
221
ae0e0b18bb8aec1c928c2b15377b2e12
Tillbaka (UPD: 2019-01-31 16:36:46)

Lyckad workshop om Årets Stadskärna

– Vi har ”världens chans” att göra något riktigt bra, då det händer mycket i centrum. Det gäller nu att kroka arm med varandra, sade föreningens ordförande Peter Lund, tillika kommundirektör, när han välkomnade alla.

Verktyget som användes under workshopen var ”PULS – PlatsUtveckling, Ledning och Strategi” som tagits fram av Svenska Stadskärnor. Det täcker in följande områden: organisation, finansiering, budget, strategi, handlingsplan, kompetens, produkter & tjänster, inspiration & omvärldsbevakning.

Resultatet från workshopen skickas först till Svenska Stadskärnor för deras kommentarer. Därefter tas resultatet och kommentarerna vidare till styrelsen för Enköping Centrumsamverkan som bestämmer fortsättningen.

– Om Enköpingsborna blir stolta över sin stad, då skapas positiva berättelser om den och då har vi nått målet. Då blir vi också Årets Stadskärna, sade Peter Lund.


Posten senast uppdaterad 31 jan 2019 kl. 16:36

ÖPPETTIDER I CENTRUM

Måndag–fredag kl 10–18
Lördag kl 10–15

Rekommenderade tider, avvikelser kan förekomma.

EVENEMANG

 

Kalender

Hittade inga kalenderposter.
 

FRÅGOR & SVAR OM CENTRUM

Enköpings centrum är under omvandling, där målet är att det senast 2025 utses till Årets Stadskärna.


DÄRFÖR ÄR VI MED

Genom medlemskap i Enköping Centrumsamverkan kan Fastighetsbyrån på ett tydligt sätt följa upp våra kärnvärden: affärsmässig, lyhörd, öppen och nytänkande. Det går inte att sitta ensam på ett kontor för att få ett attraktivt fungerande centrum!
Christina Stegerstedt, fastighetsmäklare på Fastighetsbyrån
51