Enköping centrum – sveriges närmaste shopping!

I Enköpings centrum kan du ta del av ett stort utbud av små, mysiga butiker, kaféer och restauranger med gångavstånd till allt!
ARTICLE
225
1b14cb144b041acc63a1c0644c2e7bb2
TillbakaFOTO: Fredrik Sandberg/Guldliljan (UPD: 2019-04-15 10:51:14)

FOTO: Fredrik Sandberg/Guldliljan

Grattis Tedora & Aslan – Årets Handlare 2018!

Motiveringen löd: 

"Drivna personer som gör allt för att få Enköpings centrum att leva. De kämpar natt som dag, vinter som sommar, i blåst och kyla, i sol och värme med sin korvkiosk. Sedan några år har de även en omtyckt parfymaffär som utgör ett fint tillskott till Enköpings butiker.

Med sin parfymaffär satsar de nu på ett segment som är hårt konkurrensutsatt från näthandeln. Men genom lyhördhet för vad kunden önskar utökar de ständigt det högkvalitativa sortimentet, har generösa öppettider samt bemöter dig på ett glatt och personligt sätt, vilket gör att du med glädje kommer tillbaka."

De två övriga nominerade handlarna var Gestbloms Bokhandel AB med Göran, Margareta, Gustav och Sofia Alle samt Karin Sömmare AB med Karin Thunell.

Posten senast uppdaterad 15 apr 2019 kl. 10:51

ÖPPETTIDER I CENTRUM

Måndag–fredag kl 10–18
Lördag kl 10–15

Rekommenderade tider, avvikelser kan förekomma.

EVENEMANG

 

Kalender

Hittade inga kalenderposter.
 

FRÅGOR & SVAR OM CENTRUM

Enköpings centrum är under omvandling, där målet är att det senast 2025 utses till Årets Stadskärna.


DÄRFÖR ÄR VI MED

Genom medlemskap i Enköping Centrumsamverkan kan Fastighetsbyrån på ett tydligt sätt följa upp våra kärnvärden: affärsmässig, lyhörd, öppen och nytänkande. Det går inte att sitta ensam på ett kontor för att få ett attraktivt fungerande centrum!
Christina Stegerstedt, fastighetsmäklare på Fastighetsbyrån
51