Enköping centrum – sveriges närmaste shopping!

I Enköping kan du ta del av ett stort utbud av små, mysiga butiker, caféer och restauranger med gångavstånd till allt!
ARTICLE
225
1b14cb144b041acc63a1c0644c2e7bb2
TillbakaFOTO: Fredrik Sandberg/Guldliljan (UPD: 2019-04-15 10:51:14)

FOTO: Fredrik Sandberg/Guldliljan

Grattis Tedora & Aslan – Årets Handlare 2018!

Motiveringen löd: 

"Drivna personer som gör allt för att få Enköpings centrum att leva. De kämpar natt som dag, vinter som sommar, i blåst och kyla, i sol och värme med sin korvkiosk. Sedan några år har de även en omtyckt parfymaffär som utgör ett fint tillskott till Enköpings butiker.

Med sin parfymaffär satsar de nu på ett segment som är hårt konkurrensutsatt från näthandeln. Men genom lyhördhet för vad kunden önskar utökar de ständigt det högkvalitativa sortimentet, har generösa öppettider samt bemöter dig på ett glatt och personligt sätt, vilket gör att du med glädje kommer tillbaka."

De två övriga nominerade handlarna var Gestbloms Bokhandel AB med Göran, Margareta, Gustav och Sofia Alle samt Karin Sömmare AB med Karin Thunell.

Posten senast uppdaterad 15 apr 2019 kl. 10:51


EVENEMANG

 

Kalender

DÄRFÖR ÄR VI MED

"Smode har sedan många år arbetat med och för Enköpings centrum i olika konstellationer. Nu sitter vi själva inte i centrum längre, men vi tycker att Enköping Centrumsamverkan gör ett viktigt jobb för att förena Enköpings butiker och företag, vilket gör att vi väljer att vara med och stötta."

Matilda Enqvist, vd på Smode AB

51