Enköping centrum – sveriges närmaste shopping!

I Enköping kan du ta del av ett stort utbud av små, mysiga butiker, caféer och restauranger med gångavstånd till allt!
ARTICLE
191
de8412fd2c3f3885e48987eceeb3a155
Tillbaka

Enköpings Lucia 2.0 – vi är med!

Efter ett års uppehåll i luciafirandet återkommer Enköpings Lucia under 2016 med ny energi, fler aktörer med bred förankring i samhället och nytänkande för att fortsätta den fina och långa traditionen in i framtiden.

Enköping Centrumsamverkan har inom ramen för projektet ett helhetsansvar för PR/marknadsföring/annonsering av Enköpings Lucia. Annonseringen sker i samarbete med Enköpings-Posten och produktionen av särskild hemsida och Facebook-sida sker i samarbete med kommunikationsbyrån Idéer med mera. Utöver detta ser föreningen till att integrera Enköpings Lucia på ett bra sätt i höstens kommande marknadsaktiviteter.

Syftet med Enköpings Lucia är att sprida glädje och ljus till så många som möjligt i Enköpings kommun och samtidigt samla in rejält med pengar till lokala välgörande ändamål.

Gilla och dela gärna Facebook-sidan: Enköpings Lucia

Posten senast uppdaterad 15 sep 2016 kl. 18:21


EVENEMANG

 

Kalender

Datum Aktivitet Plats
25 APRI Tjejkväll Centrum
4 MAJ Bilens dag Stora torget
24 AUG Lattjolajban-lördag Stora torget
7 SEP Trädgårdsdagen med minimässa Centrum
26 SEP Tjejkväll Centrum
 

DÄRFÖR ÄR VI MED

"Smode har sedan många år arbetat med och för Enköpings centrum i olika konstellationer. Nu sitter vi själva inte i centrum längre, men vi tycker att Enköping Centrumsamverkan gör ett viktigt jobb för att förena Enköpings butiker och företag, vilket gör att vi väljer att vara med och stötta."

Matilda Enqvist, vd på Smode AB

51