Enköping centrum – sveriges närmaste shopping!

I Enköping kan du ta del av ett stort utbud av små, mysiga butiker, caféer och restauranger med gångavstånd till allt!
ARTICLE
191
de8412fd2c3f3885e48987eceeb3a155
Tillbaka

Enköpings Lucia 2.0 – vi är med!

Efter ett års uppehåll i luciafirandet återkommer Enköpings Lucia under 2016 med ny energi, fler aktörer med bred förankring i samhället och nytänkande för att fortsätta den fina och långa traditionen in i framtiden.

Enköping Centrumsamverkan har inom ramen för projektet ett helhetsansvar för PR/marknadsföring/annonsering av Enköpings Lucia. Annonseringen sker i samarbete med Enköpings-Posten och produktionen av särskild hemsida och Facebook-sida sker i samarbete med kommunikationsbyrån Idéer med mera. Utöver detta ser föreningen till att integrera Enköpings Lucia på ett bra sätt i höstens kommande marknadsaktiviteter.

Syftet med Enköpings Lucia är att sprida glädje och ljus till så många som möjligt i Enköpings kommun och samtidigt samla in rejält med pengar till lokala välgörande ändamål.

Gilla och dela gärna Facebook-sidan: Enköpings Lucia

Posten senast uppdaterad 15 sep 2016 kl. 18:21


EVENEMANG

 

Kalender

Datum Aktivitet Plats
24 AUG Lattjolajban-lördag Stora torget
7 SEP Trädgårdsdagen med minimässa Centrum
26 SEP Tjejkväll Centrum
24 OKT Ljusets kväll Stora torget
30 NOV Julmarknad Stora torget
 

DÄRFÖR ÄR VI MED

"Att som kund komma till ett centrum där det känns att det finns ett samarbete aktörerna emellan blir upplivande. Och när vi som näringsidkare kan slussa vidare en kund och veta att hen blir väl omhändertagen vet vi att den kunden kommer tillbaka. Alla vinner på samarbete. Därför är vi med i Enköping Centrumsamverkan."

Lia & Tommy Starälv, ägare till Café Samt AB

51