Enköping centrum – sveriges närmaste shopping!

I Enköpings centrum kan du ta del av ett stort utbud av små, mysiga butiker, kaféer och restauranger med gångavstånd till allt!
ARTICLE
191
de8412fd2c3f3885e48987eceeb3a155
Tillbaka

Enköpings Lucia 2.0 – vi är med!

Efter ett års uppehåll i luciafirandet återkommer Enköpings Lucia under 2016 med ny energi, fler aktörer med bred förankring i samhället och nytänkande för att fortsätta den fina och långa traditionen in i framtiden.

Enköping Centrumsamverkan har inom ramen för projektet ett helhetsansvar för PR/marknadsföring/annonsering av Enköpings Lucia. Annonseringen sker i samarbete med Enköpings-Posten och produktionen av särskild hemsida och Facebook-sida sker i samarbete med kommunikationsbyrån Idéer med mera. Utöver detta ser föreningen till att integrera Enköpings Lucia på ett bra sätt i höstens kommande marknadsaktiviteter.

Syftet med Enköpings Lucia är att sprida glädje och ljus till så många som möjligt i Enköpings kommun och samtidigt samla in rejält med pengar till lokala välgörande ändamål.

Gilla och dela gärna Facebook-sidan: Enköpings Lucia

Posten senast uppdaterad 15 sep 2016 kl. 18:21

ÖPPETTIDER I CENTRUM

Måndag–fredag kl 10–18
Lördag kl 10–15

Rekommenderade tider, avvikelser kan förekomma.

EVENEMANG

 

Kalender

Hittade inga kalenderposter.
 

FRÅGOR & SVAR OM CENTRUM

Enköpings centrum är under omvandling, där målet är att det senast 2025 utses till Årets Stadskärna.


DÄRFÖR ÄR VI MED

Genom medlemskap i Enköping Centrumsamverkan kan Fastighetsbyrån på ett tydligt sätt följa upp våra kärnvärden: affärsmässig, lyhörd, öppen och nytänkande. Det går inte att sitta ensam på ett kontor för att få ett attraktivt fungerande centrum!
Christina Stegerstedt, fastighetsmäklare på Fastighetsbyrån
51