Enköping centrum – sveriges närmaste shopping!

I Enköpings centrum kan du ta del av ett stort utbud av små, mysiga butiker, kaféer och restauranger med gångavstånd till allt!
ARTICLE
191
de8412fd2c3f3885e48987eceeb3a155
Tillbaka

Enköpings Lucia 2.0 – vi är med!

Efter ett års uppehåll i luciafirandet återkommer Enköpings Lucia under 2016 med ny energi, fler aktörer med bred förankring i samhället och nytänkande för att fortsätta den fina och långa traditionen in i framtiden.

Enköping Centrumsamverkan har inom ramen för projektet ett helhetsansvar för PR/marknadsföring/annonsering av Enköpings Lucia. Annonseringen sker i samarbete med Enköpings-Posten och produktionen av särskild hemsida och Facebook-sida sker i samarbete med kommunikationsbyrån Idéer med mera. Utöver detta ser föreningen till att integrera Enköpings Lucia på ett bra sätt i höstens kommande marknadsaktiviteter.

Syftet med Enköpings Lucia är att sprida glädje och ljus till så många som möjligt i Enköpings kommun och samtidigt samla in rejält med pengar till lokala välgörande ändamål.

Gilla och dela gärna Facebook-sidan: Enköpings Lucia

Posten senast uppdaterad 15 sep 2016 kl. 18:21

NYA REGLER FÖR PARKERING

Från 3 maj 2021

Så fungerar parkeringsreglerna

ÖPPETTIDER I CENTRUM

Måndag–fredag kl 10–18
Lördag kl 10–15

Rekommenderade tider, avvikelser kan förekomma.

EVENEMANG

 

Kalender

Datum Aktivitet Plats
27 OKT Ljusets kväll Centrum
26 NOV Julmarknad Centrum
27 NOV Julmarknad Centrum
13 DEC Luciafirande Centrum
 

FRÅGOR & SVAR OM CENTRUM

Enköpings centrum är under omvandling, där målet är att det senast 2025 utses till Årets Stadskärna.


DÄRFÖR ÄR VI MED

Att som kund komma till ett centrum där det känns att det finns ett samarbete aktörerna emellan blir upplivande. Och när vi som näringsidkare kan slussa vidare en kund och veta att hen blir väl omhändertagen vet vi att den kunden kommer tillbaka. Alla vinner på samarbete. Därför är vi med i Enköping Centrumsamverkan.
Lia & Tommy Starälv, ägare till Café Samt AB
51