Enköping centrum – sveriges närmaste shopping!

I Enköpings centrum kan du ta del av ett stort utbud av små, mysiga butiker, kaféer och restauranger med gångavstånd till allt!
ARTICLE
211
aac59c29e8b15fb4061b9a64af8fc34a
TillbakaHans Björkman, president i Lions Club Enköping. Foto: Fredrik Gustafsson/Ena-Håbo Tidning (UPD: 2018-04-10 16:04:48)

Hans Björkman, president i Lions Club Enköping. Foto: Fredrik Gustafsson/Ena-Håbo Tidning

Nya Bilens dag stödjer prostatacancer

Tidigare stöttat bröstcancer

Lions Club Enköping har under många år samlat in pengar till stöd för Bröstcancerfonden genom arrangemanget Ljusets kväll, också det i samarbete med Enköping Centrumsamverkan, som genomförs en oktoberdag.

I år arrangerar klubben för första gången en motsvarande aktivitet till förmån för forskningen om prostatacancer. Arrangemanget, som sker i samverkan med Enköping Centrumsamverkan, har döpts till Bilens dag och äger rum lördagen den 5 maj 2018 på Stora torget, Enköping. 

Sex lokala bilföretag på plats ...

Arrangemanget innehåller många aktiviteter och beräknas dra in uppemot 100 000 kronor till forskningen. För huvudaktiviteten står sex bilföretag från Enköping som ställer ut och visar sina produkter på torget. 

... och mycket mer

Prostatacancerföreningen i Uppsala län och Arosgubben, som är prostatacancerföreningen för Västerås med omnejd, finns på plats och informerar. Vidare har maratonloppet Aros Marathon, som startar i Uppsala, sin målgång på torget under dagen.

Andra aktiviteter är modevisning av elever från Westerlundska gymnasiet, uppträdande av Kulturskolan och under hela dagen sedvanlig torghandel samt loppis.

Delar ut checkar

Lions Club Enköping delar under Bilens dag ut storcheckar till ett antal av årets bidragsmottagare, som då också får möjlighet att berätta om sin verksamhet. 

Läs om programmet för Bilens dag 5 maj

Posten senast uppdaterad 10 apr 2018 kl. 16:04

ÖPPETTIDER I CENTRUM

Måndag–fredag kl 10–18
Lördag kl 10–15

Rekommenderade tider, avvikelser kan förekomma.

EVENEMANG

 

Kalender

Hittade inga kalenderposter.
 

FRÅGOR & SVAR OM CENTRUM

Enköpings centrum är under omvandling, där målet är att det senast 2025 utses till Årets Stadskärna.


DÄRFÖR ÄR VI MED

Genom medlemskap i Enköping Centrumsamverkan kan Fastighetsbyrån på ett tydligt sätt följa upp våra kärnvärden: affärsmässig, lyhörd, öppen och nytänkande. Det går inte att sitta ensam på ett kontor för att få ett attraktivt fungerande centrum!
Christina Stegerstedt, fastighetsmäklare på Fastighetsbyrån
51