Enköping centrum – sveriges närmaste shopping!

I Enköpings centrum kan du ta del av ett stort utbud av små, mysiga butiker, kaféer och restauranger med gångavstånd till allt!
ARTICLE
281
96f3e6df9fc11195f6c9fd0590ee61a9
TillbakaSara Olsson, centrumledare i Enköping Centrumsamverkan. (UPD: 2022-04-26 11:05:14)

Sara Olsson, centrumledare i Enköping Centrumsamverkan.

Sara Olsson utsedd till centrumledare

Sara är anlitad som konsult och jobbar på uppdrag av föreningens styrelse. Hon är välförankrad och har lång erfarenhet från föreningen och centrumarbetet: deltagit sedan 2013 i föreningens marknadsgrupp och är sedan 2018 styrelseledamot och kassör i föreningen.

– Det känns jättekul att få vara med och utveckla Enköping. Jag är född, uppvuxen och bor här i Enköping. En stad som jag brinner för och älskar, säger Sara Olsson.

I uppdraget som centrumledare ingår Saras tidigare arbetsuppgifter för föreningen att driva arbetet med marknadsaktiviteter i centrum, Enköpings Presentkort och medlemsvård. Men nu utökas dessa till att även omfatta ansvaret för att driva arbetet mot Årets Stadskärna senast 2025 via beslutad affärsplan och årliga handlingsplaner. 

– Konkret handlar det om att vara kittet mellan olika grupper och aktörer i centrum som kommunen, fastighetsägare, näringsliv och föreningsliv. Under 2022 ligger fokus på aktiviteter och insatser som syns, känns och bidrar till en mer levande stadskärna, säger Sara Olsson.

Många känner kanske också igen Sara från nattklubben Cinema som hon driver. Förr om åren har hon också genomfört ett antal större evenemang i stan i egen regi eller tillsammans med andra som till exempel sommarfestivalen.

Posten senast uppdaterad 26 apr 2022 kl. 11:05

ÖPPETTIDER I CENTRUM

Måndag–fredag kl 10–18
Lördag kl 10–15

Rekommenderade tider, avvikelser kan förekomma.

EVENEMANG

 

Kalender

Hittade inga kalenderposter.
 

FRÅGOR & SVAR OM CENTRUM

Enköpings centrum är under omvandling, där målet är att det senast 2025 utses till Årets Stadskärna.


DÄRFÖR ÄR VI MED

Genom medlemskap i Enköping Centrumsamverkan kan Fastighetsbyrån på ett tydligt sätt följa upp våra kärnvärden: affärsmässig, lyhörd, öppen och nytänkande. Det går inte att sitta ensam på ett kontor för att få ett attraktivt fungerande centrum!
Christina Stegerstedt, fastighetsmäklare på Fastighetsbyrån
51