I Enköping kan du ta del av ett stort utbud av små, mysiga butiker, caféer och restauranger med gångavstånd till allt!


 

Medlemsinloggning

För att skapa annons loggar du in på hemsidan och följer anvisningarna under sidan medlemmar/skapa annons.

Saknar du inloggning?
Kontakta oss på

Medlemmar


Butiker

Ackes Färgcenter AB

Ackes Färgcenter AB

Erbjuder ett brett sortiment av kvalitetsprodukter från kända varumärken inom färg, tapet och golv. Både proffs och hemmafixaren är välkomna.

www.ackes.nu
ALM Equity AB

ALM Equity AB

Driver projekt inom fastighetsbranschen. Fokus ligger på bostadsutveckling i Stockholmsområdet, men bolaget driver även projekt inom stadsutveckling och utvecklar olika typer av förvaltningsfastigheter.

www.almequity.se
Andersson Company Förvaltning AB

Andersson Company Förvaltning AB

Bygger och bevarar för nya generationer. Vi tror på långsiktig nytta och att den nås när alla inblandade sätter visionen, snarare än sig själv, i första rummet.

www.anderssoncompany.se
Annas nagelsalong

Annas nagelsalong

Alla hos oss har gått olika kurser inom dekoration, filteknik och produktskolning. Allt för att erbjuda det allra senaste inom nagelvärlden och på så sätt också hålla en jämn hög kvalitet i behandlingarna.

www.annas-nagelsalong.com
Apotek Hjärtat Retail AB

Apotek Hjärtat Retail AB

Vi är Sveriges största privata apotekskedja. Tillsammans med våra kunder och medarbetare utvecklar vi framtidens apotek. Vår ambition är att ge varje kund bättre hälsa och välbefinnande genom personligare service, bredare sortiment och utökade tjänster.

https://www.apotekhjartat.se/hitta-apotek-hjartat/uppsala/apotek_hjartat_stora_torget_enkoping/
Askungen

Askungen

Här kan du smita undan dagens stress för en stund. Passa på att njuta av en avslappnade massage, färga fransar och bryn, göra ögonfransböjning, få fotvård, manikyr eller en härlig ansiktsbehandling.

www.askungenkliniken.se
Asplunds Blomsterhandel AB

Asplunds Blomsterhandel AB

Trygg och pålitlig blomsterbutik känd för sin kvalitet och gedigna hantverk. Hos oss jobbar kunniga, utbildade florister som har kunden i fokus. Välkommen in till oss för en blommig upplevelse – vi fixar det mesta!

www.asplundsblomsterhandel.se
ATD Fragrance AB

ATD Fragrance AB

Parfymeri- och kosmetikbutik som erbjuder parfym, kosmetik, hudvård, hårvård, solglasögon och makeuprådgivning.

www.facebook.com/atdfragrance

Brf Torget

Bostadsrättsförening som bildades 1933 och finns på Kyrkogatan 19 B i Enköping.

Café Samt AB

Café Samt AB

I köket lagar vi maten och bakar med känsla och från grunden – här förvandlas svenska råvaror till smakupplevelser. Maten ska inte bara smaka bra, utan också bygga vårt välbefinnande till kropp och själ. Ett ställe att njuta av, i lugn och ro, mitt i stan.

www.cafesamt.se
Cykelhörnan AB

Cykelhörnan AB

Butik med ett brett sortiment av kvalitetscyklar från ledande märken i Sverige. Förutom cyklar säljer vi även trädgårdsmaskiner, jakt- och fiskeprodukter samt fritidskläder av hög kvalitet.

www.cykelhornan.se
Din Väska och Kläder

Din Väska och Kläder

Mysig liten butik mitt i Enköping. Här hittar du allt från väskor, kläder, smycken och sjalar. Välkommen in och låt dig inspireras!

www.facebook.com/DinvaskaEnkoping
Elisabeths Ost och Delikatesser AB

Elisabeths Ost och Delikatesser AB

Hos oss hittar du inte bara mängder av goda ostar, utan också choklad, olivoljor, kaffe och te i lösvikt och mycket mer. Här finns det lilla extra till både vardag och fest – en riktigt genuin delikatessbutik med alla goda smaker och dofter!

www.elisabeths.se
Ena-Håbo Tidningen

Ena-Håbo Tidningen

Din lokala gratistidning, som är politiskt oberoende och eftersträvar en stark lokal förankring. Vi vill varje vecka ge alla Enköpings personer en aktuell bild av det som händer inom kommunen. 

www.direktpress.se/enahabo
Enköpings kommun

Enköpings kommun

Sveriges närmaste stad. Här finner du småstadsatmosfär och en levande landsbygd på ett bekvämt pendlingsavstånd till Stockholm, Västerås och Uppsala. Idag är vi över 43 000 invånare – hälften bor i centralorten och hälften i kransorter samt på landsbygden.

www.enkoping.se
Enköpings-Posten 

Enköpings-Posten 

Största dagstidningen i Enköping och Håbo-området, 6 dagar i veckan. Läses varje dag av cirka 32 000 människor. Alltid. När som helst. Som papperstidning, på surfplattan, i datorn, mobilen, som e-tidning ...

www.eposten.se
Fastighetsbyrån (Segerstedt Fastighetsbyrå AB)

Fastighetsbyrån (Segerstedt Fastighetsbyrå AB)

Ingår i Sveriges ledande mäklarkedja. Här i Enköping är vi kända för vår engagerade och kunniga personal. Vi kan genom mångårig erfarenhet rådgivning och är bollplank från första mötet med diskussion om marknadsvärde till avslutande hjälp med deklaration av försäljningen. 

www.fastighetsbyran.se/kontor/enkoping
Formstylisterna

Formstylisterna

Välutbildade och diplomerade frisörer med flera års erfarenhet inom frisöryrket. För att ge kunden det bästa resultatet är vi ständigt uppdaterade med allt inom frisörbranschen. Går även ofta på visningar och utbildningar för att ge kunden den bästa upplevelsen.

www.formstylisterna.se
Fötterna på Jorden

Fötterna på Jorden

Säljer skor till alla fötter. Skobutik som inom kort finns på webben. Vi kan skicka skor redan nu, hör av dig vid intresse!

www.facebook.com/F%C3%B6tterna-p%C3%A5-Jorden-1494961470750678
Gestbloms Bokhandel AB

Gestbloms Bokhandel AB

En fullsorterad bok- och pappershandel. Din bokhandel i Enköping!


www.gestbloms.se
Happy Homes Enköping

Happy Homes Enköping

Butik med bred kunskap inom färg, tapeter och golv. Det ska vara enkelt, problemfritt och inte minst roligt att inreda och renovera. Vi ingår i Sveriges äldsta färghandelskedja med cirka 100 butiker runt om i landet, alla med lokala rötter. 

www.happyhomes.se/enkoping-happy-homes-enkoping
Hemfosa Fastigheter AB

Hemfosa Fastigheter AB

Fastighetsbolag som förenar långsiktig förvaltning och utveckling av framför allt samhällsfastigheter med förvärv och försäljning av fastigheter. Genom vårt sätt att arbeta skapar vi ett balanserat fastighetsbestånd som ger stabilitet och hög avkastning.

www.hemfosa.se
Hotel PA Enköping AB

Hotel PA Enköping AB

Centralt i Enköping ligger det här moderna hotellet med 134 rum. Tillhörande restaurang, bar, konferenslokaler – för upp till 170 personer – och lobby är nyrenoverade, vilket ger ett härligt välkomnande. Många av rummen har vacker utsikt mot parkerna runt om.

book.bestwestern.se/sv/hotels/best-western-hotel-park-astoria-enkoping-88227
Hälsokraft

Hälsokraft

Vi håller ett brett och intressant sortiment där du kan hitta det mesta inom kosttillskott, naturlig hudvård, ekologisk hårfärg, ekologiska livsmedel, sporttillskott, Back-on-Track-produkter, snygga stödstrumpor och mycket mer.

www.halsokraft.se/sv-se/hitta-butik/enkoping
ICA Supermarket Stjärnköp 

ICA Supermarket Stjärnköp 

Butiken med personlig service och generösa öppettider. Varje dag fyller vi på med nya färskvaror, frukt och grönt, mejeriprodukter och annat gott som förgyller din matvardag. Vardag eller fest? Vi har det du behöver.

www.ica.se/butiker/supermarket/enkoping/ica-supermarket-stjarnkop-927/start
Idéer Med Mera Sverige AB

Idéer Med Mera Sverige AB

Reklam- och webbyrå som bygger varumärken och skapar försäljning. Vi kan digital marknadsföring, webb, sociala media och kommunikation.

www.ideermedmera.se
Johanssons Kök & Presentbutik

Johanssons Kök & Presentbutik

Den välsorterade butiken med något för alla. Till exempel för det dukade bordet, den duktige kocken och presenter till såväl student, bröllop som födelsedagar. Vi vill ge kunden ”det lilla extra” i form av fantastisk service och vackra paket.

www.johanssonspresent.se

Jonny Olssons fastigheter i Enköping AB

Karin Sömmare AB 

Karin Sömmare AB 

Klädaffär där den egendesignade kollektionen samt varor från andra klädmakare säljs i naturmaterial som lin, siden, hampa och ull av högsta kvalitet. Vår filosofi är att kläder inte bara ska vara vackra, de ska också förstärka ens personlighet.

www.karinsommare.se
Lagerströms Ur & Guld AB

Lagerströms Ur & Guld AB

Din Stjärnurmakare i Enköping som säljer klockor samt smycken från välkända varumärken och även utför service på dessa.

www.facebook.com/LagerstromsUrGuld
Larsec Säkerhetsinstallationer AB

Larsec Säkerhetsinstallationer AB

Skapar säkra arbetsplatser, men även trygga och säkra hem. Det har vi gjort i många år och specialiserat oss på skräddarsydda lösningar för företag och myndigheter. Vi finns i Enköping och Stockholm. 

www.larsec.se
Lekia Babya Enköping

Lekia Babya Enköping

Här finns leksaker från både kända och mindre kända märken – allt ifrån klassiska träleksaker till leksaker från de senaste trenderna. I vår babyavdelning finns barnvagnar, bilbarnstolar, spjälsängar och massor av andra babyprodukter.

https://sv-se.facebook.com/Lekverkstan/
Life Enköping

Life Enköping

Här samsas på generösa ytor ett ovanligt brett utbud av hälsosam mat, naturlig hudvård, vitaminer och mineraler. Vi har även ett stort sortiment av fotvänliga och snygga skor för alla fötter. Vår kunniga personal ger dig gärna råd kring kost, viktkontroll och hälsa.

www.lifebutiken.se/butiker/enkoping/life-enkoping
Lions Club Enköping

Lions Club Enköping

Vi arbetar ideellt enligt våra mål, syften och etik genom att bland annat skapa och upprätthålla en anda av samförstånd mellan jordens folk samt genom aktiva insatser bidra till en positiv samhällsutveckling. Lions är en av världens största hjälporganisationer med 1,4 miljoner medlemmar, varav 11 000 i Sverige.

www.lionsenkoping.se
Magasinet Träning & Hälsa AB

Magasinet Träning & Hälsa AB

För oss är det viktigt att din träning är rolig, säker och ger resultat. Vi har nya, moderna konditions- och träningsmaskiner samt massor med inspirerande, instruktörsledda klasser. Vi hjälper dig med personliga träningsprogram och extra coaching vid behov. På anläggningen finns bland annat solarium, barnpassning, en stor avdelning med fria vikter, nyrenoverade, fräscha duschar med bastu och en glad personal! 

www.magasinetenkoping.se
Marina´s Boutique

Marina´s Boutique

Säljer moderiktiga vardagsfina kläder och högtidskläder. Vi har även specialkollektioner i generösa storlekar. Den egna ateljén och professionella personalen hjälper till om kläderna som köps behöver ändras.

www.marinasboutique.se
Maxi ICA Stormarknad Enköping

Maxi ICA Stormarknad Enköping

Vi har samlat ett brett sortiment av dagligvaror samt specialvaror till riktigt bra priser och kvalitet under samma tak – allt för att göra vardagen lite enklare. Har eget butiksbageri, egen köttdisk och manuella avdelningar med färsk fisk, ost, chark och delikatesser.

www.ica.se/butiker/maxi/enkoping/maxi-ica-stormarknad-enkoping-10762/start
My Store i Enköping AB

My Store i Enköping AB

Liten, ombonad och söt butik med ett stort och blandat sortiment. Hos oss finns det saker som du behöver, saker du vill ge bort och saker du bara måste ha! Keramik, ljuslyktor, dekorationer, bäddset, plädar, kuddar, retro-kakburkar, spritsar, bakformar med mera.

www.my-store.se
Paus Företagarförening

Paus Företagarförening

Välkommen till Paus Galleria. Fynda, ta en fika eller bara umgås. Här finns All in, Dressman, Lindex, Mogges Café, Paus Skomakeri & Nyckelservice, Paus Tobak, Taim Guld, Tottes hår och Tottes Shop.

www.pausgalleria.se
Polyresor AB

Polyresor AB

Erbjuder resor till hela världen, charter, flyg, hotell och biljetter till event. Vi ordnar också populära gruppresor. Det kostar inget extra att boka hos oss!

www.polyresor.se
Rådhuspraktiken (Muskelhälsan)

Rådhuspraktiken (Muskelhälsan)

Behandling för dig i en lugn och mysig miljö! Anne erbjuder avslappnande, förebyggande och behandlande massage för privatpersoner och företag. Maria erbjuder ansiktsbehandling, fotvård, manikyr, vaxning, frans- och brynfärg, håltagning med mera.

www.radhuspraktiken.se
SkoAugust (AB August Johanssons Skomodehus)

SkoAugust (AB August Johanssons Skomodehus)

Anrik skobutik som under årens lopp har utvecklats till en av landets mest välsorterade. Vår styrka ligger i den kunniga och serviceinriktade personalen och det stora urvalet av kvalitetsmärken.

www.skoaugust.com
Skoglunds Optik AB

Skoglunds Optik AB

En Klarsynt optiker. I vårt synlabb kontrollerar vi inte bara din syn, utan också ögonhälsan. Vi är kvalitetscertifierade enligt Optikerförbundets kvalitetsnorm. Vid misstanke om ögonsjukdom remitteras du alltid till en ögonläkare.

www.skoglundsoptik.se
Smode Webbyrå

Smode Webbyrå

Vår idé är att leverera framtidssäkra webbar med mycket muskler i botten. Tillsammans med extra trygghet genom lokal service och en bred kundbas. Vi är utbildade och erfarna webbutvecklare, grafiker och integrationsdesigners.

www.smode.se
Solsinne

Solsinne

Som SER-terapeut erbjuder jag en terapi som ger resultat på djupet i dig. I samtal, EFB-energiandning och regression kan du komma i kontakt med dina minnen som finns i ditt vardagliga liv, men som hindrar dig att leva livet fullt ut.

www.solsinne.se
Sophie Organics

Sophie Organics

"Nya" Hjärta & Smärta. En salong i Enköping med fokus på ekologisk hudvård och massage. Här har vi arbetat sedan 2010 med en holistisk syn på hudvård med det genuina svenska hudvårdsmärket Maria Åkerberg.

www.sophieorganics.se
Sparbanken i Enköping

Sparbanken i Enköping

Den naturliga bankpartnern och enda banken kunderna behöver. Banken stiftades 1835 med syfte att stödja och främja bygden och bygdens näringsliv. Har kontor i Enköping, Bålsta, Bro och Kungsängen.

www.sparbankenenkoping.se
Specsavers (Pia Lindqvist AB)

Specsavers (Pia Lindqvist AB)

Erbjuder professionell synundersökning för glasögon och kontaktlinser av legitimerade optiker. Vi har ett stort sortiment glasögonbågar och linser till låga priser och vår kunniga personal hjälper dig att hitta just de bågar/linser du behöver.

www.specsavers.se/hitta-till-din-butik/enkoping
Stora Coop

Stora Coop

Här storhandlar och bunkrar du till riktigt bra pris, för hela veckan eller ännu längre. Den goda maten står självklart i fokus, men vi erbjuder också ett stort utbud av produkter för hemmet, barnen och familjen. 

www.coop.se/butiker-varor--erbjudanden/butiker-import/coop-forum/coop-forum-enkoping
Taxi Enköping AB

Taxi Enköping AB

Sedan 1935 har vi bedrivit taxiverksamhet på Enköpings gator. Lokala resor för privatpersoner, företag, myndigheter eller organisationer, uppdrag inom den särskilda kollektivtrafiken, långväga transporter eller specialuppdrag. Ingenting är omöjligt för oss inom Taxi Enköping.

www.taxienkoping.se
The Players Inn AB

The Players Inn AB

Enköpings första gastropub erbjuder en bred publik, gammal som ung, möjlighet att träffas över en öl och måltid till en rimlig slant i trevlig engelsk pubmiljö där musiken är låg. Vi håller hög kvalitet och jämn standard. Brett sortiment av fatöl, flasköl, goda viner och singel malt whisky.

www.theplayersinn.se
Tygriket (Cardanis Textil & Inredning AB)

Tygriket (Cardanis Textil & Inredning AB)

Hos oss finns allt från modetyger, inredningstyger, sybehör och garner till solskydd och markiser. Tyger och varor är noga utvalda för att kunna erbjuda ett fantastiskt sortiment. Vi utför ett genuint hantverk som baseras på kunskap och mångåriga erfarenheter. Utifrån dina mått och önskemål tillverkar vi dina gardiner med god kvalitet.

www.tygriket.com
Underbara Du

Underbara Du

Vi på Underbara Du erbjuder dig bland annat massage, fransförlängning, spray tan, ekologiska produkter – som c/o Gerd, Back to Earth samt Me Anima – och naglar. Välkommen!

www.underbaradu.se
Valja-Mi AB

Valja-Mi AB

Här hittar du allt från konfektion till underkläder. Säljer badkläder året runt och har även ett stort utbud av strumpbyxor och stödstrumpor. Vi hjälper dig att hitta den perfekta bh:n och kläderna som får dig att känna dig lite extra.

www.facebook.com/ValjaMi
Väskor & Mera

Väskor & Mera

Säljer väskor, plånböcker, resväskor, handskar med mera. Vi har varumärken från många kända tillverkare och är återförsäljare för Samsonite.

www.vaskorochmera.se
 
816