Enköping centrum – sveriges närmaste shopping!

I Enköpings centrum kan du ta del av ett stort utbud av små, mysiga butiker, kaféer och restauranger med gångavstånd till allt!
CALENDAR
243
6a6d4e23b7cb7576523f244cdeb79bfa
Tillbaka

Fokusgrupp TRYGGHET – stadsvandring

Nu är arbetet igång igen med BID Enköping – Mot Årets Stadskärna med BID-modellen som grund. Fem fokusgrupper håller nu på att bildas inom områden som är vitala för arbetet med att utveckla centrum. Vill du delta i fokusgrupp TRYGGHET, som ska jobba med rent, snyggt och säkert? Häng då med på vår stadsvandring!

Liknande aktiviteter

(Inga liknande inlägg)

 

Taggar

(Inga taggar)

 
Målgrupp: Kommunala tjänstemän, fastighetsägare, handlare, serviceföretag, övrigt näringsliv, föreningar och organisationer.

Bra att veta: Det är viktigt att du kan avsätta tid, engagemang, har positiv energi och tror på Enköping. Räkna med ett möte per månad i fokusgruppen, lite tätare i början.

Vill du delta i denna fokusgrupp? 

Skicka ett mejl till marknad@enkopingcentrum.se och ange: 1) ditt namn, 2) organisation du representerar, 3) dina kontaktuppgifter och 4) namn på fokusgrupp du vill delta i.

Andra mötet

Onsdag 9 september kl 8.00-10.00 träffas vi på Stora torget vid torgbrunnen för att 1) göra en stadsvandring och 2) göra en gemensam SWOT-analys, det vill säga en analys av styrkor, svagheter, möjligheter och hot som just denna gången har fokus på dagens samverkan mellan aktörer i Enköping (framför allt BID-området).

Anmälan: Senast 8 september till marknad@enkopingcentrum.se

Välkommen!BID Enköping

Datum: 2020-09-09
Tid: 8.00 - 10.00
Plats: Stora torget

Kontaktperson

Kontaktperson: Sara Olsson
E-post: marknad@enkopingcentrum.se
Mobiltelefon: 070-928 79 46
 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
52