Susann Karlsson ny ordförande

30 mars, 2019
– Jag ser verkligen fram emot att tillsammans med styrelsen fortsätta arbetet som redan pågår i föreningen med Årets Stadskärna. Just nu håller vi på att förankra det ordentligt och lägga en stabil grund tillsammans med kommundirektören, som sitter kvar som adjungerad i styrelsen, och kommunalråden, säger Susann Karlsson, nytillträdd ordförande för Enköping Centrumsamverkan. 
 
Susann har en lång och gedigen bakgrund från detaljhandel. Idag är hon butiksansvarig på Life Enköping vid Stora torget och dessförinnan jobbade hon under många år på Åhléns i Paus Galleria. Hon vill se ett levande småstadcentrum med stark vi-känsla.
 
– Det handlar sedan mycket om att få med alla på tåget i arbetet med Årets Stadskärna, för att det är tillsammans som vi blir starka och lyckas. Jag är helt övertygad om att vi kommer att fixa det, fortsätter Susann Karlsson.
 
Till ny vice ordförande i föreningen utsågs Johan Thorwid, vd för Andersson Company Förvaltning AB, som är ny i styrelsen. Johan är med sitt bolag en stor och engagerad fastighetsutvecklare i Enköping som bland annat äger Paus Galleria och Lilla Torg, tillsammans med ALM Equity, samt är ensamma ägare av Hamnverken.

Arkiv