Enköping centrum – sveriges närmaste shopping!

I Enköping kan du ta del av ett stort utbud av små, mysiga butiker, caféer och restauranger med gångavstånd till allt!

Enköping Centrumsamverkans organisation

Här presenteras Enköping Centrumsamverkans organisation som består av styrelsen, adjungerade till styrelsen, valberedningen och föreningens revisorer. Har du några frågor, idéer eller synpunkter om Enköping Centrumsamverkan? Kontakta oss gärna!

Styrelsen

Peter Lund är ordförande i Enköping Centrumsamverkan.

Ordförande

Peter Lund, 070-162 50 73, peter.lund@enkoping.se

Kommundirektör i Enköpings kommun och vd för kommunens moderbolag sedan december 2015. Peter brinner för tillväxt- och samverkansfrågor. Han kan säkerställa att kommunkoncernen tar sitt ansvar i utvecklingsfrågorna och har en nära samverkan med bland andra handlare och fastighetsägare. Peter är helt övertygad om att tillsammans kan vi åstadkomma något riktigt bra. Ingår i styrelsen sedan 2015.


Johan Borg är vice ordförande och kassör i Enköping Centrumsamverkan.Vice ordförande & kassör

Johan Borg, 076-782 55 22, johan.borg@maxi.ica.se

ICA-handlare på Maxi ICA Stormarknad Enköping sedan 2011. Johan är född och uppvuxen i Enköping. Han har ett brinnande engagemang för att utveckla Enköpings centrum och stad. Ingår i styrelsen sedan 2016.Susann Karlsson är styrelseledamot i Enköping Centrumsamverkan.

Styrelseledamot

Susann Karlsson, 010-543 31 22, 122@lifeeurope.se

Butiksansvarig på Life Enköping. Susann flyttade till Enköping 1997 och har tidigare jobbat på Åhléns. Hon vill se ett levande centrum med stark vi-känsla och bibehållen småstadskänsla. Är även engagerad i kommunens arbete med Fairtrade City. Ingår i styrelsen sedan 2018.Johanna Viksell är styrelseledamot i Enköping Centrumsamverkan.

Styrelseledamot

Johanna Viksell, 076-723 39 14, johanna.viksell@apotekhjartat.se

Apotekschef på Apotek Hjärtat vid Stora torget. Johanna är född och uppvuxen i Enköping varför hon brinner lite extra för vår fina stad. Hon minns med glädje barndomens utflykter till centrum och vill därför att såväl barn som vuxna ska känna så även i framtiden. Ingår i styrelsen sedan 2018. 


Cissi Lööv är styrelseledamot i Enköping Centrumsamverkan.

Styrelseledamot

Cissi Lööv, 0171-62 51 53, cissi.loov@enkoping.se

Näringslivschef i Enköpings kommun. Cissi ansvarar för det strategiska arbetet med att skapa bra förutsättningar för företag att utvecklas i kommunen, där det ingår att vara en aktiv part i att skapa ett attraktivt centrum och handelsområde i Myran. Med många gränssnitt och samverkansformer såväl internt inom kommunen som externt i näringslivet bidrar Cissi med helhetsperspektiv och kan medverka till att saker blir gjorda. Ingår i styrelsen sedan 2016.


Ingmar Nabseth är styrelseledamot i Enköping Centrumsamverkan.

Styrelseledamot

Ingmar Nabseth, 070-834 30 98, ingmar.nabseth@almequity.se

Projektledare på ALM Equity AB, som är en aktiv bostadsutvecklare i Enköping bland annat av Lilla Torg (före detta Paus-parkeringen). Ingår i styrelsen sedan 2015.Sara Olsson är styrelseledamot och marknadsansvarig i Enköping Centrumsamverkan.

Styrelseledamot & marknadsansvarig

Sara Olsson, 070-928 79 46, marknad@enkopingcentrum.se

Delägare i Jonny Olssons fastigheter i Enköping AB och i nattklubben Cinema. Sara som är född och uppvuxen i Enköping brinner för vår stad. Hon vill ha ett levande centrum där alla trivs och handlar på hemmaplan. För egen del älskar hon att gå runt och shoppa i Enköpings fina butiker med utmärkt service. Anlitad av föreningen från och med 2018 som marknadsansvarig. Ingår i styrelsen sedan 2018. 


Adjungerade till styrelsen

Anne Nilsson är sekreterare, administrativt stöd och webbansvarig i Enköping Centrumsamverkan.

Sekreterare, administrativt stöd & webbansvarig

Anne Nilsson, 070-517 38 76, info@enkopingcentrum.se

Samhällsengagerad skribent som är specialinriktad på hållbar affärsutveckling. Anne är anlitad av föreningen sedan 2014 som bland annat sekreterare. Dessförinnan var hon sekreterare i Enköping Handel. Flyttade till Enköping 2007 och stortrivs i småstaden Enköping.


Lotta Stenberg är ansvarig för Enköping Centrumsamverkans presentkort "Enköpings Presentkort".

Ansvarig för Enköpings Presentkort

Lotta Stenberg, 0171-62 65 57, marknad@enkopingcentrum.se

Näringslivskoordinator vid näringslivsenheten på Enköpings kommun. Lotta stödjer föreningen främst som ansvarig för Enköpings Presentkort sedan 2016. Hon arbetade senast som annonssäljare på Ena-Håbo Tidningen. 


Valberedning

  • Johan Thorwid (sammankallande), Andersson Company Förvaltning AB
  • Matilda Enqvist, Smode AB
  • Anna Nilsson, Hotel PA Enköping AB

Revisorer

  • Paula Hautala (ordinarie), ekonomichef Enköpings kommun 
  • Kersti Zetterström (suppleant), ekonom Enköpings kommun

835
812