Enköping centrum – sveriges närmaste shopping!

I Enköping kan du ta del av ett stort utbud av små, mysiga butiker, caféer och restauranger med gångavstånd till allt!

Enköping Centrumsamverkans organisation

Här presenteras Enköping Centrumsamverkans organisation som består av styrelsen, adjungerade till styrelsen, valberedningen och föreningens revisorer. Har du några frågor, idéer eller synpunkter om Enköping Centrumsamverkan? Kontakta oss gärna!


Styrelsen:


Susann Karlsson är ordförande i Enköping Centrumsamverkan.

Ordförande

Susann Karlsson, 010-543 31 22, susanne.karlsson@lifeeurope.se

Butiksansvarig på Life Enköping. Susann flyttade till Enköping 1997 och har tidigare jobbat på Åhléns. Hon vill se ett levande småstadscentrum med stark vi-känsla. Har tidigare varit engagerad i kommunens arbete med Fairtrade City – miljö, hållbarhet och människor är viktiga frågor för henne. Ingår i styrelsen sedan 2018. 



Johan Thorwid är vice ordförande i Enköping Centrumsamverkan.

Vice ordförande

Johan Thorwid, 070-682 22 42, johan.thorwid@anderssoncompany.se

Fastighetsägare och fastighetsutvecklare i Andersson Company Förvaltning AB som bland annat äger centrala fastigheter i Enköping som Paus Galleria och Lilla Torg (Kammakartorget), tillsammans med ALM Equity, samt är ensam ägare av Hamnverken. Johan brinner för att hjälpa Enköping fortsätta att växa och skapa en levande stadskärna för alla kommunens invånare. Ingår i styrelsen sedan 2019.


Johan Borg är kassör i Enköping Centrumsamverkan.Kassör

Johan Borg, 076-782 55 22, johan.borg@maxi.ica.se

ICA-handlare på Maxi ICA Stormarknad Enköping sedan 2011. Johan är född och uppvuxen i Enköping. Han har ett brinnande engagemang för att utveckla Enköpings centrum och stad. Ingår i styrelsen sedan 2016.



Johanna Viksell är styrelseledamot i Enköping Centrumsamverkan.Styrelseledamot

Johanna Viksell, 076-723 39 14, johanna.viksell@apotekhjartat.se

Apotekschef på Apotek Hjärtat vid Stora torget. Johanna är född och uppvuxen i Enköping varför hon brinner lite extra för vår fina stad. Hon minns med glädje barndomens utflykter till centrum och vill därför att såväl barn som vuxna ska känna så även i framtiden. Ingår i styrelsen sedan 2018. 



Sara Olsson är styrelseledamot och marknadsansvarig i Enköping Centrumsamverkan.

Styrelseledamot & marknadsansvarig

Sara Olsson, 070-928 79 46, marknad@enkopingcentrum.se

Delägare i Jonny Olssons fastigheter i Enköping AB och i nattklubben Cinema. Sara som är född och uppvuxen i Enköping brinner för vår stad. Hon vill ha ett levande centrum där alla trivs och handlar på hemmaplan. För egen del älskar hon att gå runt och shoppa i Enköpings fina butiker med utmärkt service. Anlitad av föreningen från och med 2018 som marknadsansvarig. Ingår i styrelsen sedan 2018. 


Cissi Lööv är styrelseledamot i Enköping Centrumsamverkan.

Styrelseledamot

Cissi Lööv, 0171-62 51 53, cissi.loov@enkoping.se

Näringslivschef i Enköpings kommun. Cissi ansvarar för det strategiska arbetet med att skapa bra förutsättningar för företag att utvecklas i kommunen, där det ingår att vara en aktiv part i att skapa ett attraktivt centrum och handelsområde i Myran. Med många gränssnitt och samverkansformer såväl internt inom kommunen som externt i näringslivet bidrar Cissi med helhetsperspektiv och kan medverka till att saker blir gjorda. Ingår i styrelsen sedan 2016.


Linda Karlsberg är styrelseledamot i Enköping Centrumsamverkan.

Styrelseledamot

Linda Karlsberg, 0171-62 54 02, linda.karlsberg@enkoping.se

Verksamhetschef på upplevelseförvaltningen i Enköpings kommun. Linda arbetar med besöksnäring, kulturarv, museum och turistinformation. Enköping är en av Sveriges äldsta städer och har mycket att erbjuda och Linda lyfter gärna fram parkerna, lokalt mathantverk, kafé och restaurang, butiker med unikt utbud, äldre historiska kvarter tillsammans med stora idrottsarrangemang. I styrelsen vill Linda arbeta för och med de lokala förutsättningarna där vi tillsammans visar omsorg för detaljer och skapar det allra bästa vi kan. Gärna med glimten i ögat och nära till skratt. Ingår i styrelsen sedan 2019.


Adjungerade till styrelsen:

Tf kommundirektör

Christin Tjärnheden, 0171-62 51 61, christin.tjarnheden@enkoping.se


Charlotta Stenberg är adjungerad till styrelsen för Enköping Centrumsamverkan.

Ansvarig för Enköpings Presentkort

Lotta Stenberg, 0171-62 65 57, marknad@enkopingcentrum.se

Näringslivskoordinator vid näringslivsenheten på Enköpings kommun. Lotta stödjer föreningen främst som ansvarig för Enköpings Presentkort sedan 2016. Hon arbetade senast som annonssäljare på Ena-Håbo Tidningen. Adjungerad till styrelsen sedan 2016.



Anne Nilsson är sekreterare i Enköping Centrumsamverkan.

Sekreterare, administrativt stöd & webbansvarig

Anne Nilsson, 070-517 38 76, info@enkopingcentrum.se

Samhällsengagerad skribent som är specialinriktad på hållbar affärsutveckling. Anne är anlitad av föreningen sedan 2014 som bland annat sekreterare. Dessförinnan var hon sekreterare i Enköping Handel. Flyttade till Enköping 2007 och stortrivs i småstaden Enköping.




Valberedning:

  • Anna Rasch-Olsen (sammankallande), Hotel PA Enköping AB
  • Matilda Enqvist, Smode AB
  • Carina Weir, AB Enköpings Hyresbostäder


Revisorer:

  • Monica Dahlén (ordinarie), Johanssons Kök & Presentbutik 
  • Paula Hautala (suppleant), ekonomichef Enköpings kommun

835
812