Enköping centrum – sveriges närmaste shopping!

I Enköpings centrum kan du ta del av ett stort utbud av små, mysiga butiker, kaféer och restauranger med gångavstånd till allt!

Enköping Centrumsamverkans organisation

Här presenteras Enköping Centrumsamverkans organisation som består av styrelsen, adjungerade till styrelsen, kommunikatör, valberedningen och föreningens revisorer. Har du några frågor, idéer eller synpunkter om Enköping Centrumsamverkan? Kontakta oss gärna!


Styrelsen:


Susann Karlsson är ordförande i Enköping Centrumsamverkan.

Ordförande

Susann Karlsson

010-543 31 22, info@enkopingcentrum.se

Butikschef på Life Enköping och Life Vasagatan Västerås. Susann flyttade till Enköping 1997 och har tidigare jobbat på Åhléns. Hon vill se ett levande småstadscentrum med stark vi-känsla. Har tidigare varit engagerad i kommunens arbete med Fairtrade City – miljö, hållbarhet och människor är viktiga frågor för henne. Ingår i styrelsen sedan 2018. Johan Thorwid är vice ordförande i Enköping Centrumsamverkan.

Vice ordförande

Johan Thorwid

070-682 22 42, johan.thorwid@anderssoncompany.se

Fastighetsägare och fastighetsutvecklare i Andersson Company Förvaltning AB som bland annat äger centrala fastigheter i Enköping som Paus Galleria och Lilla Torg (Kammakartorget), tillsammans med ALM Equity, samt är ensam ägare av Hamnverken. Johan brinner för att hjälpa Enköping fortsätta att växa och skapa en levande stadskärna för alla kommunens invånare. Ingår i styrelsen sedan 2019.Sara Olsson är styrelseledamot och marknadsansvarig i Enköping Centrumsamverkan.

Kassör, centrumledare & ansvarig för Enköpings Presentkort

Sara Olsson

070-928 79 46, info@enkopingcentrum.se 

Delägare i Jonny Olssons fastigheter i Enköping AB och i nattklubben Cinema. Sara som är född och uppvuxen i Enköping brinner för vår stad. Hon vill ha ett levande centrum där alla trivs och handlar på hemmaplan. För egen del älskar hon att gå runt och shoppa i Enköpings fina butiker med utmärkt service. Anlitad av föreningen från och med 2018 som marknadsansvarig. Ingår i styrelsen sedan 2018. 


Tommy Starälv är styrelseledamot i Enköping Centrumsamverkan.

Styrelseledamot

Tommy Starälv

076-012 75 00, tommy@cafesamt.se 

Företagare, driver Café Samt och Musikaffären i Enköping. Har bott i kommunen sedan 2004, medlem i föreningen Fjärdhundraland och Enköpings Klimatnätverk. Tommy vill arbeta för miljön och ett levande centrum med rikt kulturliv. Ingår i styrelsen sedan 2020.


Styrelseledamot

Vakant


Linda Karlsberg är styrelseledamot i Enköping Centrumsamverkan.

Styrelseledamot

Linda Karlsberg

0171-62 54 02, linda.karlsberg@enkoping.se

Verksamhetschef på upplevelseförvaltningen i Enköpings kommun – en av Sveriges äldsta städer. Linda arbetar med besöksnäring, kulturarv, museum och turistinformation där det finns mycket att erbjuda: parker, lokalt mathantverk, kaféer, restauranger, butiker med unikt utbud, äldre historiska kvarter och stora idrottsarrangemang. I styrelsen vill hon arbeta för och med de lokala förutsättningarna där vi visar omsorg för detaljer och skapar det allra bästa vi kan. Ingår i styrelsen sedan 2019.


Adjungerade till styrelsen:

Gunilla Fröman


Förvaltningschef för samhällsbyggnadsförvaltningen på Enköpings kommun. Ingick i styrgruppen för BID Enköping. Adjungerad till styrelsen sedan hösten 2021. Kommer från och med årsstämman 2022 att vara styrelseledamot. 

Anna Holmström


Ny näringslivschef på Enköping kommun sedan oktober 2021. Kommer närmast från Handelskammaren Mälardalen där hon varit regionchef. Har stort engagemang för att vara med och utveckla centrum som en viktig del för Enköpings attraktionskraft. Adjungerad till styrelsen sedan hösten 2021. Kommer från och med årsstämman 2022 att vara styrelseledamot. 

Hans Norell


Chef Affärsutveckling, Marknad & Kommunikation på Sparbanken i Enköping. Ingick i styrgruppen för BID Enköping. Adjungerad till styrelsen sedan hösten 2021. Kommer vid årsstämman 2022 att föreslås som styrelseledamot. 


Charlotta Stenberg är adjungerad till styrelsen för Enköping Centrumsamverkan.

Lotta Stenberg

0171-62 65 57, lotta.stenberg@enkoping.se 

Näringslivskoordinator vid näringslivsenheten på Enköpings kommun. Hon arbetade senast som annonssäljare på Ena-Håbo Tidningen. Adjungerad till styrelsen sedan 2016.
Kommunikatör:

Anne Nilsson är sekreterare i Enköping Centrumsamverkan.

Anne Nilsson

070-517 38 76, anne@nilsson.be 

Samhällsengagerad skribent som är specialinriktad på hållbar affärsutveckling. Anne är anlitad av föreningen sedan 2014 som bland annat sekreterare. Dessförinnan var hon sekreterare i Enköping Handel. Flyttade till Enköping 2007 och stortrivs i Enköping med sin härliga småstadskänsla.Valberedning: 

  • Utses av årsstämman våren 2022

Revisorer:

835
812