Enköping centrum – sveriges närmaste shopping!

I Enköpings centrum kan du ta del av ett stort utbud av små, mysiga butiker, kaféer och restauranger med gångavstånd till allt!

Kontakt med Enköping Centrumsamverkan

Har du frågor, synpunkter, förbättringsförslag, tips och idéer om evenemang i centrum eller vill komma i kontakt med föreningen Enköping Centrumsamverkan? Hör gärna av dig till oss!

  • Skicka brev till Enköping Centrumsamverkan, c/o MB Redovisning AB, Tallörtsgatan 13, 745 63 Enköping 
  • Fyll i formuläret nedan


Dina personuppgifter och GDPR 

Medlemmar

Enköping Centrumsamverkan värnar så klart om din integritet som medlem. De personuppgifter föreningen har om dig som är företagets kontaktperson är: namn, e-post och telefon. Denna information behöver vi för att kunna upprätthålla en välfungerande medlemskontakt, informera om föreningen och skicka ut inbjudningar av olika slag.

Vi lämnar inte vidare dina personuppgifter till någon annan aktör eller använder de i kommersiella sammanhang. Du kan när som helst redigera dina kontaktuppgifter eller få ytterligare information om hur vi behandlar dina uppgifter genom att enklast mejla info@enkopingcentrum.se

Externa intressenter

Får du inbjudningar med mera från Enköping Centrumsamverkan trots att du inte är medlem? Då finns du med på vår e-postlista över intressenter respektive tänkbara medlemmar. Vi har endast ditt namn och din e-post som uppgift. Vi delar naturligtvis inte dina uppgifter med någon annan. Innehållet i våra inbjudningar med mera vill informera, sprida kunskap och skapa engagemang kring Enköpings centrum. Vill du avregistrera dig? Skicka ett mejl till info@enkopingcentrum.se
Kontakta oss
Jag samtycker till att Enköping Centrumsamverkan sparar mina personuppgifter i kontaktsyfte.
 
Skicka!
821