Inspirationsmöte med My Gross

1 maj, 2024

Tid: Onsdag 22 november kl 18.00–20.45. Mingel med kaffe & smörgås fram till 18.30.
Plats: Cinema, Torggatan 28
Anmälan: Senast 20 november till info@enkopingcentrum.se
Kostnad: Fritt för medlemmar i Enköping Centrumsamverkan. Kom gärna flera från ditt företag! Icke medlemmar betalar 300 kr exkl moms.

Höstpepp i Enköping. Lågkonjunktur, skenande priser och kunder som håller hårt i sin plånbok .. Och visst tuffar e-handeln fortfarande på ganska bra?

Nu är det dags att peppa sig själv inför hösten och vår viktiga julförsäljning. Det gör vi genom att bjuda tillbaka den uppskattade föreläsaren My Gross som med sin långa detaljhandelserfarenhet vet precis vad vi behöver göra för att lyckas i våra butiker och verksamheter genom oroliga tider.

Mys föreläsningar är konkreta, peppande och kul. Utifrån egna erfarenheter är hennes trovärdighet stor och hennes förmåga att entusiasmera bevittnad.

Om My Gross
My Gross detaljhandelsresa började som en av de första anställda på butikskedjan Ordning & Reda. Där lärde hon upp franchisetagare och ledde öppnandet av butiker runt om i värden, var produktchef, inköpare, formgivare och slutligen marknadschef för butikskedjan. En lika stark som självklar utveckling med alltid kunden i fokus. Via jobbet som cityledare för HötorgsCity inne i centrala Stockholm, marknadschef för Västermalmsgallerian, Ringens köpcentrum och Fältöversten, fick My sedan förtroendet att bli marknadschef för Skärholmen Centrum. Uppdraget i SKHLM var att vända det krisande köpcentrumet och hitta en gemensam riktning för butikerna, något som My och teamet gjorde med bravur.

Unna dig en kväll tillsammans med kollegor så ser vi till att hösten och vintern blir riktigt bra i Enköping!

Arrangör: Enköping Centrumsamverkan

 

Datum: 2023-11-22
Tid: 18.00 – 20.45
Plats: Cinema
Kontaktperson: Sara Olsson
E-post: info@enkopingcentrum.se
Telefon: 070-928 79 46,

Arkiv