Enköping centrum – sveriges närmaste shopping!

I Enköpings centrum kan du ta del av ett stort utbud av små, mysiga butiker, kaféer och restauranger med gångavstånd till allt!

Enköping Centrumsamverkans organisation

Här presenteras Enköping Centrumsamverkans organisation som består av styrelsen, adjungerade till styrelsen, kommunikatör, valberedningen och föreningens revisorer. Har du några frågor, idéer eller synpunkter om Enköping Centrumsamverkan? Kontakta oss gärna!


Styrelsen


Johan Thorwid är tf ordförande i Enköping Centrumsamverkan.

Tf ordförande

Johan Thorwid

070-682 22 42, johan.thorwid@anderssoncompany.se

Fastighetsägare och fastighetsutvecklare i Andersson Company Förvaltning AB som bland annat äger centrala fastigheter i Enköping som Paus Galleria och Lilla Torg (Kammakartorget), tillsammans med ALM Equity, samt är ensam ägare av Hamnverken. Johan brinner för att hjälpa Enköping fortsätta att växa och skapa en levande stadskärna för alla kommunens invånare. Ingår i styrelsen sedan 2019.


Susann Karlsson är styrelseledamot i Enköping Centrumsamverkan.

Styrelseledamot

Susann Karlsson

010-543 31 22, susann.karlsson@lifeeurope.se

Butikschef på Life Enköping och Life Vasagatan Västerås. Susann flyttade till Enköping 1997 och har tidigare jobbat på Åhléns. Hon vill se ett levande småstadscentrum med stark vi-känsla. Har tidigare varit engagerad i kommunens arbete med Fairtrade City – miljö, hållbarhet och människor är viktiga frågor för henne. Ingår i styrelsen sedan 2018. Sara Olsson är styrelseledamot, kassör och centrumledare i Enköping Centrumsamverkan.

Styrelseledamot (kassör, centrumledare & ansvarig för Enköpings Presentkort)

Sara Olsson

070-928 79 46, info@enkopingcentrum.se

Delägare i Jonny Olssons fastigheter i Enköping AB och i nattklubben Cinema. Sara som är född och uppvuxen i Enköping brinner för vår stad. Hon vill ha ett levande centrum där alla trivs och handlar på hemmaplan. Anlitad av föreningen från och med 2018 som marknadsansvarig och från 2022 som centrumledare. Ingår i styrelsen sedan 2018. 


Elisabet Lind är styrelseledamot i Enlköping Centrumsamverkan.Styrelseledamot

Elisabet Lind

070-831 03 81, elisabet@pepparrotsstaden.se

Företagare som driver Pepparrotsstadens Trädgård & Hantverk tillsammans med Lena Månsson samt guidningsföretaget Trädgårdsturism i Enköping. Elisabet har tidigare jobbat 20 år som parkguidningsansvarig på Enköpings kommun. Hon brinner för att utveckla staden till ett attraktivt besöksmål där Enköpings parker är den stora dragaren och butiker, restauranger samt kaféer ingår som en naturlig del av upplevelsen. Ingår i styrelsen sedan 2022.Styrelseledamot

Anna Holmström

076-677 41 02, anna.holmstrom@enkoping.se

Näringslivschef på Enköping kommun sedan oktober 2021. Kommer närmast från Handelskammaren Mälardalen där hon varit regionchef. Har stort engagemang för att vara med och utveckla centrum som en viktig del för Enköpings attraktionskraft. Adjungerad till styrelsen sedan hösten 2021 och ingår i styrelsen sedan 2022.Linda Karlsberg är styrelseledamot i Enköping Centrumsamverkan.

Styrelseledamot

Linda Karlsberg

0171-62 54 02, linda.karlsberg@enkoping.se

Strateg inom kultur, kulturarv och besöksnäring på Enköpings kommun. I styrelsen vill hon arbeta för och med de lokala förutsättningarna där vi visar omsorg för detaljer och skapar det allra bästa vi kan. Ingår i styrelsen sedan 2019.Adjungerade till styrelsen

Hans Norell

0171-853 07, hans.norell@sparbankenenkoping.se

Chef Affärsutveckling, Marknad & Kommunikation på Sparbanken i Enköping. Ingick i styrgruppen för BID Enköping. Adjungerad till styrelsen sedan hösten 2021. 


Lotta Stenberg

0171-62 65 57, lotta.stenberg@enkoping.se

Näringslivskoordinator vid näringslivsenheten på Enköpings kommun. Hon arbetade senast som annonssäljare på Ena-Håbo Tidningen. Adjungerad till styrelsen sedan 2016.


Gunilla Fröman

0171-62 66 59, gunilla.froman@enkoping.se

Förvaltningschef för samhällsbyggnadsförvaltningen på Enköpings kommun. Ingick i styrgruppen för BID Enköping. Adjungerad till styrelsen sedan hösten 2021. 


Anna-Karin Gävert

0171-62 61 69, anna-karin.gavert@enkoping.se

Stadsträdgårdsmästare i Enköpings kommun. Adjungerad till styrelsen sedan 2022. 


Kommunikatör

Anne Nilsson

070-517 38 76, anne@nilsson.be

Samhällsengagerad skribent som är specialinriktad på hållbar affärsutveckling. Anne är anlitad av föreningen sedan 2014 som bland annat sekreterare. Dessförinnan var hon sekreterare i Enköping Handel. Flyttade till Enköping 2007 och stortrivs i Enköping med sin härliga småstadskänsla.


Revisorer

Ordinarie revisor: Arne Wåhlstedt, arne.enkoping@gmail.com

Revisorssuppleant: Vakant


Valberedning

Utses under verksamhetsåret 2022

835
812