I Enköping kan du ta del av ett stort utbud av små, mysiga butiker, caféer och restauranger med gångavstånd till allt!


Styrelse:

Peter Lund

Ordförande
070-162 50 73, peter.lund@enkoping.se

Kommundirektör i Enköpings kommun och vd för kommunens moderbolag sedan december 2015. Peter brinner för tillväxt- och samverkansfrågor. Han kan säkerställa att kommunkoncernen tar sitt ansvar i utvecklingsfrågorna och har en nära samverkan med bland andra handlare och fastighetsägare. Peter är helt övertygad om att tillsammans kan vi åstadkomma något riktigt bra.

Johan Borg

Vice ordförande & kassör
076-782 55 22, johan.borg@maxi.ica.se

ICA-handlare på Maxi ICA Stormarknad Enköping sedan 2011. Född och uppvuxen i Enköping. Johan har ett brinnande engagemang för att utveckla Enköpings centrum och stad.


Ellinor Andersson

076-106 46 13, ellinor@skoaugust.com

Butikschef på SkoAugust sedan 2013, där hon började jobba 2007. Ellinor vill arbeta för att skapa en bra samverkan mellan butikerna och lyckas få ett levande centrum i Enköping.

Cissi Lööv

0171-62 51 53, cissi.loov@enkoping.se

Näringslivschef i Enköpings kommun. Cissi har som näringslivschef ansvaret för det strategiska arbetet med att skapa bra förutsättningar för företag att utvecklas i kommunen, där det i rollen ingår att vara en aktiv part i att skapa ett attraktivt centrum och handelsområde i Myran. Med många gränssnitt och samverkansformer både internt inom kommunen och externt i näringslivet bidrar Cissi med helhetsperspektiv och kan medverka till att saker blir gjorda. 

Maja Andersson

070-348 86 09, maja@pausgalleria.se

Assisterande butikschef på Dressmann sedan 2010. Nu anlitad också av ägarna till Paus Galleria att fortsätta utvecklingen av marknadsaktiviteter för butikerna i gallerian. Tidigare ordförande för nedlagda Paus Företagarförening. Maja vill utveckla gallerians roll som motor i  centrum samt arbeta för starkare gemenskap och samverkan mellan handlare.

Ingmar Nabseth


Projektledare på ALM Equity AB, som är en aktiv bostadsutvecklare i Enköping bland annat av tomten på Pausparkeringen. 


Adjungerade till styrelsen:

Anne Nilsson

Sekreterare, administrativt stöd och webbansvarig
070-517 38 76, anne@nilsson.be

Samhällsengagerad skribent specialinriktad på hållbar utveckling/CSR. Anne var tidigare sekreterare i Enköping Handel. Bott i Enköping sedan 2007.


Lotta Stenberg

Ansvarig för marknadsaktiviteter och Enköpings Presentkort

Näringslivskoordinator vid näringslivsenheten på Enköpings kommun. Stödjer föreningen på olika sätt bland annat som ansvarig för föreningens marknadsaktiviteter och Enköpings Presentkort. Lotta arbetade senast som annonssäljare på Ena-Håbo Tidningen.

Caroline Westerberg


Marknadsutvecklare vid näringslivsenheten på Enköpings kommun. Hjälper till vid behov i frågor kopplade till exempelvis föreningens PR, marknadsföring, kommunikation, hemsida och Facebook.

Marknadsaktiviteter?

Har du idéer, förslag och synpunkter om föreningens marknadsaktiviteter? Nu hälsas alla medlemmar välkomna till regelbundna öppna marknadsmöten. Håll utkik i vår evenemangskalender när nästa möte är eller vänta på inbjudan via mail. Vid frågor kontakta Lotta Stenberg på 0171-62 65 57 eller marknad@enkopingcentrum.se.

Valberedning:

  • Fredrik Lindberg (sammankallande), Enköpings-Posten
  • Jessica Pettersson, Ena-Håbo Tidningen
  • Sara Olsson, Jonny Olssons fastigheter i Enköping

Revisorer:

  • Paula Hautala (ordinarie), ekonomichef Enköpings kommun 
  • Kersti Zetterström (suppleant), ekonom Enköpings kommun
832
835
812