Enköping centrum – sveriges närmaste shopping!

I Enköpings centrum kan du ta del av ett stort utbud av små, mysiga butiker, kaféer och restauranger med gångavstånd till allt!
CALENDAR
222
11c8e06b462be4ba51e42efce686fe1c
Tillbaka

Framflyttad: Fokusgrupp TRYGGHET

//Träffen 23 mars är framflyttad för att minska risken för spridning av coronaviruset.//

Nu har vi startat arbetet med BID Enköping – Mot Årets Stadskärna med BID-modellen som grund. Fem fokusgrupper håller nu på att bildas inom områden som är vitala för arbetet med att utveckla centrum. Vill du delta i fokusgrupp TRYGGHET, som ska jobba med rent, snyggt och säkert?

Liknande aktiviteter

(Inga liknande inlägg)

 

Taggar

(Inga taggar)

 
Målgrupp: Kommunala tjänstemän, fastighetsägare, handlare, serviceföretag, övrigt näringsliv, föreningar och organisationer.

Bra att veta: Det är viktigt att du kan avsätta tid, engagemang, har positiv energi och tror på Enköping. Räkna med ett möte per månad i fokusgruppen, lite tätare i början.

Vill du delta i denna fokusgrupp? 

Skicka då ett mejl till marknad@enkopingcentrum.se och ange: 1) ditt namn, 2) organisation du representerar, 3) dina kontaktuppgifter och 4) namn på fokusgrupp du vill delta i

Första mötet

Måndag 23 mars kl 8.00-9.30 på Park Astoria, Kyrkogatan 7, i källaren. Var och en betalar för sitt eget fika (kaffe/te och macka finns till försäljning nere i källaren).

Anmälan: Senast 22 mars till marknad@enkopingcentrum.se

Vi ses!

BID-managers Sara, Lotta och Anne


BID Enköping

Datum: 2020-03-23
Tid: 8.00 - 9.30
Plats: Park Astoria

Kontaktperson

Kontaktperson: Sara Olsson
E-post: marknad@enkopingcentrum.se
Mobiltelefon: 070-928 79 46
 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
52