Enköping centrum – sveriges närmaste shopping!

I Enköpings centrum kan du ta del av ett stort utbud av små, mysiga butiker, kaféer och restauranger med gångavstånd till allt!
CALENDAR
219
1fedf0318ce3f1573c72f7136cf58c1c
Tillbaka

Fokusgrupp UTBUD

Nu har vi startat arbetet med BID Enköping – Mot Årets Stadskärna med BID-modellen som grund. Fem fokusgrupper håller nu på att bildas inom områden som är vitala för arbetet med att utveckla centrum. Vill du delta i fokusgrupp UTBUD, som ska jobba med aktiviteter, upplevelser och service?

Liknande aktiviteter

(Inga liknande inlägg)

 

Taggar

(Inga taggar)

 
Målgrupp: Kommunala tjänstemän, fastighetsägare, handlare, serviceföretag, övrigt näringsliv, föreningar och organisationer.

Bra att veta: Det är viktigt att du kan avsätta tid, engagemang, har positiv energi och tror på Enköping. Räkna med ett möte per månad i fokusgruppen, lite tätare i början.

Vill du delta i denna fokusgrupp? 

Skicka då ett mejl till marknad@enkopingcentrum.se och ange: 1) ditt namn, 2) organisation du representerar, 3) dina kontaktuppgifter och 4) namn på fokusgrupp du vill delta i

Första mötet

Tisdag 10 mars kl 8.00-9.30 på Park Astoria, Kyrkogatan 7, i källaren. Var och en betalar för sitt eget fika (kaffe/te och macka finns till försäljning nere i källaren).

Anmälan: Senast 9 mars till marknad@enkopingcentrum.se

Vi ses!

BID-managers Sara, Lotta och Anne


BID Enköping

Datum: 2020-03-10
Tid: 8.00 - 9.30
Plats: Park Astoria

Kontaktperson

Kontaktperson: Sara Olsson
E-post: marknad@enkopingcentrum.se
Mobiltelefon: 070-928 79 46
 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
52