Enköping centrum – sveriges närmaste shopping!

I Enköping kan du ta del av ett stort utbud av små, mysiga butiker, caféer och restauranger med gångavstånd till allt!
ARTICLE
181
a1bf9c2c5e17af37570373632f25cd75
Tillbaka

Kommundirektör Peter Lund ny ordförande

– Vi behöver ha en bra samverkan mellan kommunen, handlarna och fastighetsägarna. Om vi arbetar tillsammans kan vi göra många bra saker. Det är viktigt att vi som kommun är lyhörda för handlarnas och fastighetsägarnas villkor, säger Peter Lund.

Från kommunen sida deltar även näringslivschef Cissi Lööv i styrelsen. Handeln representeras av Johan Borg, handlare på ICA Maxi Enköping, och Ellinor Andersson, butikschef på SkoAugust. Från fastighetsägarnas sida deltar Christer Gran, teknisk förvaltare på Hemfosa Fastigheter AB, och Ingmar Nabseth, projektledare på ALM Equity AB. Skribenten Anne Nilsson är adjungerad till styrelsen och anlitad som sekreterare, administrativt stöd samt webbmaster.

Johan Borg vald till vice ordförande

Under styrelsens första styrelsemöte den 21 mars valdes Johan Borg till vice ordförande i Enköping Centrumsamverkan och Ellinor Andersson till kassör.

Nu arbetar styrelsen med att se över föreningens serviceavgifter, förbereda deltagande i Enköpingsmässan 22–23 april i Idrottshuset och utveckla effektiva arbetsformer som ska ge synliga resultat.

Läs mer om den nya styrelsen här. Kontakta den gärna!

Posten senast uppdaterad 5 apr 2016 kl. 17:28


EVENEMANG

 

Kalender

DÄRFÖR ÄR VI MED

"Smode har sedan många år arbetat med och för Enköpings centrum i olika konstellationer. Nu sitter vi själva inte i centrum längre, men vi tycker att Enköping Centrumsamverkan gör ett viktigt jobb för att förena Enköpings butiker och företag, vilket gör att vi väljer att vara med och stötta."

Matilda Enqvist, vd på Smode AB

51