Enköping centrum – sveriges närmaste shopping!

I Enköpings centrum kan du ta del av ett stort utbud av små, mysiga butiker, kaféer och restauranger med gångavstånd till allt!
ARTICLE
181
a1bf9c2c5e17af37570373632f25cd75
Tillbaka

Kommundirektör Peter Lund ny ordförande

– Vi behöver ha en bra samverkan mellan kommunen, handlarna och fastighetsägarna. Om vi arbetar tillsammans kan vi göra många bra saker. Det är viktigt att vi som kommun är lyhörda för handlarnas och fastighetsägarnas villkor, säger Peter Lund.

Från kommunen sida deltar även näringslivschef Cissi Lööv i styrelsen. Handeln representeras av Johan Borg, handlare på ICA Maxi Enköping, och Ellinor Andersson, butikschef på SkoAugust. Från fastighetsägarnas sida deltar Christer Gran, teknisk förvaltare på Hemfosa Fastigheter AB, och Ingmar Nabseth, projektledare på ALM Equity AB. Skribenten Anne Nilsson är adjungerad till styrelsen och anlitad som sekreterare, administrativt stöd samt webbmaster.

Johan Borg vald till vice ordförande

Under styrelsens första styrelsemöte den 21 mars valdes Johan Borg till vice ordförande i Enköping Centrumsamverkan och Ellinor Andersson till kassör.

Nu arbetar styrelsen med att se över föreningens serviceavgifter, förbereda deltagande i Enköpingsmässan 22–23 april i Idrottshuset och utveckla effektiva arbetsformer som ska ge synliga resultat.

Läs mer om den nya styrelsen här. Kontakta den gärna!

Posten senast uppdaterad 5 apr 2016 kl. 17:28

NYA REGLER FÖR PARKERING

Från 3 maj 2021

Så fungerar parkeringsreglerna

ÖPPETTIDER I CENTRUM

Måndag–fredag kl 10–18
Lördag kl 10–15

Rekommenderade tider, avvikelser kan förekomma.

EVENEMANG

 

Kalender

Datum Aktivitet Plats
21 JUNI ÅRSSTÄMMA (endast för medlemmar) Cinema
2 SEP Trädgårdsdagen Parkerna & centrum
28 SEP Tjejkväll Centrum
2 DEC Julmarknad Centrum
13 DEC Luciafirande Centrum
 

FRÅGOR & SVAR OM CENTRUM

Enköpings centrum är under omvandling, där målet är att det senast 2025 utses till Årets Stadskärna.


DÄRFÖR ÄR VI MED

Genom medlemskap i Enköping Centrumsamverkan kan Fastighetsbyrån på ett tydligt sätt följa upp våra kärnvärden: affärsmässig, lyhörd, öppen och nytänkande. Det går inte att sitta ensam på ett kontor för att få ett attraktivt fungerande centrum!
Christina Stegerstedt, fastighetsmäklare på Fastighetsbyrån
51